top of page

Hoplahumør!


Tidligt i seng, (kunne bare ikke falde i søvn) tidligt op, ned og træne, frisk som en havørn! Yes jeg er i hopla i dag. I går havde ZEN 2 års fødselsdag, og jeg havde egentlig glædet mig til at komme der ind, men så var det lige at min veninde Izabell annoncerede, at hun holder sin fødselsdag, på fødselsdagen, nemlig i aften, og derfor lavede forbud mod at gå i byen i går 😉

Det har jeg det egentlig okay med i dag, hvor jeg er vågnet helt frisk og veludvilet. Jeg glæder mig helt vildt meget til en fantastisk aften i aften.

Først skal vi ud og spise på Tapas Fabrikken. Det er Izabells mor der ejer den. Jeg har aldrig været der, men glæder mig meget se stedet og smage maden! Bagefter nupper vi et par cocktails på baglokalet, inden vi smutter over på den anden side af vejen og rammer dansegulvet på ZEN. Der er flere af de skønne tøser, som jeg lærte at kende på Vallekilde Højskole, som skal med i aften. Flere af dem har jeg ikke set længe, så dem glæder jeg mig rigtig meget til at se.


PIGERNE TIL MIN HOUSEWARMING

PIGERNE TIL MIN HOUSEWARMING


Sidste gang jeg var i byen med Iza var i sidste uge. Der havde vi det så sjovt at vi først var hjemme i seng klokken syv næste morgen. Iza er altid mega godt og sjovt selskab, så jeg VED at vi får en skøn aften i aften!!// Josephine

Comments


bottom of page