top of page

HVAD SKAL DER SKE MED MIT ARBEJDSLIV OG PREFERRED BLOGGERS NÅR JEG FLYTTER TILBAGE TIL DANMARK?
Der er flere, der har sprugt hvad, der skal ske med Preferred Bloggers når jeg flytter tilbage til Danmark. Nu har jeg brugt mere end et år på det, skal det så bare smides på gulvet og hvad skal jeg så i stedet?

Planen med Preferred Bloggers har hele tiden været, at det skulle køres op og laves til en forretning, som jeg ville kunne drive fra Danmark – eller fra hvilket som helst andet sted i verden. Et job der ikke gør mig bundet til en location, men kun afhængig af stabilt WIFI og min computer.

.. Men fordi vi er undervejs er blevet så forsinket med at få hjemmesiden online, så må jeg ærligt indrømme, at jeg ikke er lige så langt med projektet, som jeg havde håbet, at jeg ville være den dag jeg skulle til at vende snuden mod Danmark. Alligevel får det mig ikke til at give op. Selvom det havde passet godt at blive her ude længere, så må jeg bare arbejde endnu hårede hjemmefra, og så tage nogle ture her ud engang imellem.

Derfor er det heller ikke udsigt til den store indtægt for mit vedkommende det næste år. Jeg skal selvfølgelig tjene lidt penge til dagen og vejen, men en fuldtidstilling med fuldtidsløn bliver det altså ikke til. Det er en beslutning, som jeg selv har taget, alligevel føles det lidt underligt, at skulle fortsætte 12 måneder uden indtægt, når jeg lige har haft 14 af sådan nogle måneder. Men jeg vil så gerne have det her projekt til at lykkes, og derfor har jeg ikke lyst til at køre det som et side-projekt.

I alle de otte år jeg kørte Queen Of Scandinavia, der havde jeg enten gymnasiet eller universitet ved siden af. Det var fint nok den gang, men jeg kan mærke, at jeg er træt af at skulle have to fokus. Det kan man sku ikke rigtig. Så Preferred Bloggers it is. Det er dér jeg ligger alle mine arbejdstimer minimum det næste år. Hvis jeg så om et år, kan se at der stadig er langt før jeg er i mål, så må jeg genoverveje min situation og projektet. 🙂

Comments


bottom of page