top of page

HVAD VIL DU GERNE LÆSE MERE AF?

Din mening er vigtig for mig! Derfor håber jeg, at du vil give din mening til kende. Jeg forsøger altid at skrive indlæg der på den eller anden måde giver dig noget, som du kan bruge i din egen hverdag. Det kan være tips til tøj, sko, sund mad, skønhed eller rejsedestinationer, men det kan også være tanker omkring mit arbejde som selvstændig eller mit livs op- og nedture.

Jeg vil rigtig gerne høre, hvad I kunne tænke jer at læse mere af? Både overordnede emner men også meget gerne specifikke indlæg. I kan smide en kommentar her på min blog, skrive til mig på facebook eller smide en mail til josephine@helbrandt.dk 🙂 1000 tak for hjælpen.

På billedet har jeg et jumpsuit på fra JUST FINE, solbriller fra Forever21 og jakke fra Weekday.

// Josephine
Følg mig på Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

bottom of page