top of page

HVEM SKAL VINDE QUEEN OF SCANDINAVIA – MISS POPULARITY

Fem runder er passeret, og I har stemt på hvilke piger, I synes skal vinde Queen Of Scandinavia 2013.

De fem piger med flest stemmer er nu samlet her til en afgørende runde. Den pige der på lørdag kl. 19.00 har flest stemmer vinder titlen som Queen Of Scandinavia – Miss Popularity. En titel der betyder at hun har sikret sig en plads i TOP10

Der er stadig en lille håndfuld billetter tilbage til showet. De kan købes ved at klikke her. 


Sonja

Sonja er 17 år og fra Færøerne Hvorfor skal du vinde? “Jeg skal vinde fordi jeg har noget specielt at byde på og jeg virkelig brænder for det her”

Michala

Mickala er 19 år og fra Roskilde Hvorfor skal du vinde? “Jeg skal vinde fordi, det vil booste min selvtillid, og få mig til at tro endnu mere på egne evner. Jeg har brudt en kæmpemæssig grænse ved at deltage, og nu er jeg kommet så langt, så hvorfor ikke tage den hele vejen?”


Mia

Mia er 16 og fra Bagværd Hvorfor skal du vinde? “Jeg skal vinde fordi, at jeg er en glad og positiv person, som elsker at opleve nye ting”


Linea er 2o år og fra Århus Hvorfor skal du vinde? “Jeg har det bedst når jeg omgås mennesker og sætter stor fokus på respekt.  At hjælpe mennesker der har det svært, betyder meget for mig, for jeg ved hvor meget støtte kan betyde i svære situationer. Jeg vil gerne vinde fordi jeg virkelig brænder for det her”


Line er 20 år og fra Århus Hvorfor skal du vinde? “Jeg skal vinde fordi jeg ved, at jeg vil føre Danmarks til tops ved en international konkurrence. Mit skellet er bygget af selvtillid hvilket gør mig til den rette vinder.”

// Josephine

[poll id=”8″]

Comments


bottom of page