top of page

Hvis øjne kunne dræbe – havde jeg ingen ben ..


 De sidste par dage har jeg rendt rundt i bikini, shorts, korte sommerkjoler og bare ben.

Derfor var det også den type outfit, jeg hoppede i i dag, da vi skulle ud og opleve lidt mere af Indien. Vi startede med en tur til den lille nabo by. Det var super hyggeligt. En lækker strand, en masse små shops med spændende ting og sager og gode restauranter.

Da vi havde gået byen tyndt og ligget på stranden en times tid, tog vi en Taxa 30 min til den største by i Kerala, som er staten vi bor i. Der var stemningen en helt anden.

De var ikke vandt til at se tourister på samme måde som ude ved vandet. Vi blev peget på og folk stoppede op for at se på os. Mine bare ben fik det ene dræber blik efter det andet. Folk var ikke onde. Der er en sød og venlig stemning her i Indien, de er meget imødekommende og selv de fattigeste mennesker, der bor i små siv/ler hytter smiler og vinker helt uopfordret til os, når vi går forbi. Men bare ben – dem var de ikke glade for.Jeg har fået shoppet en masse fine ting til min lejlighed og et par enkelte smykker. Der er ikke meget tøj at komme efter her nede, men så sparre jeg de penge 😉

Jeg nyder livet og varmen i fuldedrag og suger alt den indiske kultur og stemning til mig, som jeg kan. Her er helt fantastisk. Det er en kæmpe oplevelse at være her.

// Josephine

Comments


bottom of page