top of page

HVOR OFTE SORTERE DU I DIT UNDERTØJ?
Hvor tit får du sorteret i dit undertøj? Jeg må erkende, at jeg godt kunne gøre det oftere. Forleden tog jeg en tur gennem skuffen med lingeri og måtte hurtigt erkende, at der var flere sæt, der havde udtjent sin værnepligt. Livet er for kort til slidt og slattent undertøj, så jeg har faktisk taget det meste af det med til Vietnam, for så at smide det ud, når jeg har haft det på en sidste gang. Ret smart synes jeg selv, for så er der mere plads i kufferten på vej hjem, til andre mere spændende sager 😉

Men når man sådan kyler en masse af sit undertøj ud, så trænger lingeri-samlingen der hjemme naturligvis også til lidt fornyelse. Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg er helt pjattet med undertøj fra Hunkemöller – hvorfor jeg jo også har valgt at takke ja til at blive ambassadør for brandet, men det er faktisk helt tilfældigt at syv ud af otte sæt i min kollage ovenfor, er fra Hunkemöller. Jeg samlede bare de sæt jeg bedst kunne lide, og det var først bagefter, at det gik op for mig, at det kun var et enkelt sæt, der ikke havde ‘Hunkemöller’ stående bagi.

Jeg er pjattet med lækkert undertø,j og jeg synes, at vi alle sammen skal skyde julen tidligt i gang med en lækker pre-julegave til os selv. 🙂 Det har jeg i hvert fald gjort. Husk at du kan klikke på billederne af det undertøj du bedst kan lide, for at komme direkte til den onlineshop hvor det forhandles.
Comments


bottom of page