top of page

I CORONAISOLATION
Jeg synes, at vi har passer sådan på. Været mere forsigtige end de fleste. Derfor føles det også virkelig urimeligt, at det nu er Andreas og jeg, som er havnet i coronaisolation.

Sidste lørdag sad Andres og jeg hos mine forældre og spillede spil, da der pludselig tikkede en sms ind til Andreas. Hans nærmeste kollega var blevet testet positiv for corona. Stemningen faldt markant, og vi måtte alle sammen afbryde lørdagshyggen, for i stedet at køre til Kastrup, hvor vi kunne blive testet uden tidsbestilling. Det hele kom pludselig alt for tæt på!

Efter test kørte Andreas og jeg direkte mod Rørvig og sommerhus. Vi har lejet vores lejlighed i (snak om dårlig timing?) og da jeg havde været syg en lille uges tid, og A havde været tæt med sin kollega, synes vi ikke, at det gav mening at blive længere end højst nødvendigt sammen med mine forældre.

I sommerhuset sov vi hver for sig, uden godnatkys og og med afstand – det havde vi heldigvis gjort hele ugen, fordi at jeg ironisk nok, ikke ønskede at smitte Andreas med min sygdom. Vi tager alle forholdsreglerne, selvom vi har svært ved at begribe situationen.

Mandag morgen kommer årets mest nedslående nyhed så. Andreas er testet positiv.

Jeg har ikke lyst til at blive i sommerhuset sammen med ham, og ubevist stresser det mig helt vildt, at jeg hele tiden er bekymret for at rører ved noget, som Andreas har rørt ved. Derfor falder der også nogenlunde ro på, da jeg får lov til at låne min fasters sommerhus, der ligger kun 5 minutter væk.

Her har jeg nu siddet i snart en uge, og selvom jeg trøster mig ved, at mine forældre er blevet testet negative, og at Andreas kke har fået symptomer, så synes jeg, at det er virkelig uhyggeligt at gå og vente på mit eget testsvar.

Det er uhyggeligt fordi ingen endnu ved, hvad coronavirus kan betyde på sigt. Det er uhyggeligt fordi, jeg troede at man kunne undgå den her situation, ved at passe på, og det er uhyggeligt, at Andreas ingen symptomer har – og at det dermed er sandsynligt, at rigtig mange andre også render rundt med den smitsomme virus i kroppen, uden at vide det.

Jeg får formegentlig svar på min test her i weekenden. Jeg håber (selvfølgelig), at den er negativ.

bottom of page