top of page

I dag er den værste dag i år!!


image

Øv.. Modsat alle de andre dage i år er i dag en rigtig øv dag. Andreas og jeg sidder nu i lufthavnen og skal til at forlade Vietnam efter tre helt fantastiske ugers ferie.


image

Trods min ærgrelse over at skulle hjem, væk fra varmen og tilbage til det kolde nord har jeg heldigvis lidt at se frem til.. I morgen skal jeg hente min nye bil hos forhandleren og fredag skal jeg ud med mine veninder, som jeg pga eksamen, arbejde og ferie ikke har set siden nytår.. Jeg har aldrig før undværet de piger i så lang tid, og det kan godt mærkes nu. Heldigvis er der planlagt en rigtig yndlings aften med middag på PS Bar og en bytur på Sunday 😉 det bliver godt!

Så trods den triste følelse, det giver at skulle forlade Vietnam prøver vi at fokusere på de gode ting vi skal hjem til

:-)

Comentarii


bottom of page