top of page

I DAG ER DER EN MÅNED TIL JEG SKAL GIFTES!
Det er så crazy! Hvor er de sidste to år blevet af? Jeg forstår ikke, at det allerede er mere end to år siden, at vi boede i Vietnam, og Andreas faldt på knæ midt i vores stue, og spurgte om jeg ville gifte mig med ham. Vi har nået meget siden da, men gud hvor jeg alligevel synes, at det er vildt at det allerede er så lang tid siden.

At der er gået mere end to år siden Andreas friede betyder også, at jeg i nu mere end to år har været i process med at planlægge vores bryllup. I dag er der en måned til, at vi står i Italien og siger ja til hinanden. Der er styr på brylluppet – næsten da. Jeg mangler nogle få enkelte ting, men det skal jeg nok nå!

Derfor kan roen nu sænke sig, vi kan nyde at glæde os – og det gør jeg aller bedst med min wedding-location video på repeat!

Ej hvor jeg altså bare glæder mig til at komme tilbage til Villa L’antica Colonia – nu med både familie og venner. Det bliver magisk!

Comments


bottom of page