top of page

I DAG KRYDSER VI GRÆNSEN TIL COSTA RICADen her dag har jeg vært spændt på. I dag skal vi krydse grænsen mellem Panama og Costa Rica, og jeg har virkelig glædet mig til at se, om der er en forskel på de to lande. Costa Rica er jo allerede en super populær rejsedestination, mens Panama endnu er uspoleret og mængden af turister minimal – men de to lande ligger lige op og ned af hinanden, og man kunne godt fristes til at forestille sig, at forskellen måske ikke er så stor? Det glæder jeg mig til at finde ud af.

De første tre nætter i Costa Rica, skal vi på på det, som formegentligt bliver turens lækreste resort. Vi har nemlig booket en villa på Golden Pineapple Villas, og når jeg ser billederne og læser anmeldelserne, så virker stedet næsten for godt til at være sandt. Jeg glæder mig til at opleve det selv!

Comments


bottom of page