top of page

I DAG SKAL JEG PRØVE MIN FÆRDIGSYEDE BRUDEKJOLE FOR FØRSTE GANG
De sidste par nætter har jeg drømt om min brudekjole. At den ikke var klar til tiden, at den var en forkert farve og at den ikke ville hænge sammen i syningerne. Heldigvis hører nervøsiteten drømmene til, for her i den vågne og virkelige verden er jeg helt rolig. Kjolen er nemlig i de bedste og mest professionelle hænder hos Karim Design.

For et par måneder siden besøgte jeg Karim Design i jagten på den perfekte brudekjole. Jeg forelskede mig i næsten alle deres kjoler, men endte med udvælge én helt særlig kjole, som jeg synes var alt det, jeg havde drømt om og mere til. Tiden efter har Karim Design så brugt på at skræddersy kjolen efter mine mål, og i dag skal jeg ind og prøve MIN kjole – ikke bare udstillingsmodellen, men MIN kjole – for første gang. Jeg glæder mig helt enormt.

I lang tid har jeg nu gået med et billede i hoved af kjolen – og jeg har løbende også rullet min kamerarulle igennem for at se flere billeder og video af den sirligt udvalgte kjole. Nu glæder jeg mig helt vildt til at få lov til at prøve den igen. Sidste gang jeg prøvede udstillingsmodellen var der ret lang tid til mit bryllup, men nu synes jeg, at det hele er kommet så tæt på, at det føles mere virkeligt, og derfor tror jeg også, at det bliver en helt ny følelse, at skulle se mig selv i kjolen en gang til.

Hvis du har lyst til at se med, når jeg senere i dag besøger Karim Design og prøver kjolen så hop ind forbi min Instagram-profil (@josephinehelbrandt) fra omkring kl. 17.30 🙂

댓글


bottom of page