top of page

I DAG STARTER DET // VIND PRÆMIER FOR MERE END 50.000 KR. PÅ MIN BLOG I DECEMBER
Endelig blev et jul og jeg har svært ved at forestille mig, at der er nogen, der har glædet sig mere end mig. Da vi sidste år boede i Vietnam, var det begrænset hvor meget vi kom i julestemning, og derfor har jeg virkelig set frem til en jul her hjemme med snevejr, gran og julelys.

En ting der dog går igen fra sidste år er den store julefest, som vi skal holde her på min blog. Sidste år startede jeg nemlig min 24 dages pakkekalender her på bloggen og den fortsætter i år – bare med endnu større præmier. I år har du nemlig mulighed for at vinde præmier til en samlet værdi af mere end 50.000 kroner, her på min blog.

Hver fra fra d. 1-24 december udlodder jeg en ny præmie. Dagens pakke bliver offentliggjort kl. 15 sammen med gårsdagens vinder. Der bliver altså sat en ny præmie på højkant hver dag og kun 24 timer senere, finder I ud af hvem vinderen er.

Jeg håber, at I har lyst til at fejre julen sammen med mig her på bloggen! Jeg glæder mig til at lege julemand hele December, og I kan godt glæde jer, for jeg har virkelig fået fingrende i nogle lækre sager i år. Kig ind forbi min blog i dag kl. 15, hvor den første julekonkurrence bliver skudt i gang 🙂

Comments


bottom of page