top of page

I DENNE UGE DRØMMER JEG OM: ALT I HVIDT
Der er en farve, der slår dem alle når det dr sommer. Jeg ELSKER farven hvid. Den er stilfuld, stilren og elegant på samme tid. Om det er jeans, kjoler, toppe, badetøj, sko eller accessories, så fungere den farve bare virkelig for mig og særligt her om sommeren. Derfor er det helt sikkert også en farve, der allerede er overrepræsenteret i min garderobe, og alligevel kan jeg ikke stoppe med at falde for nye items i samme farve.

Ovenfor har jeg samlet nogle af de hvide styles, som jeg drømmer om lige nu. Hvis du lige som jeg, også drømmer om at klikke en eller flere af dem hjem, så husk at du kan klikke på den eller de styles, som du bedst kan lide, på billedet ovenfor, og så kommer du direkte til den onlineshop, hvor varen forhandles 🙂
Comments


bottom of page