top of page

I DENNE UGE DRØMMER JEG OM: BADETØJ TIL UNDER 200 KR.
Det er fantastisk at rejse, men der er simpelthen intet der slår sommer i Danmark, når vejret er sådan her! I dag tager jeg bilen og triller i sommerhus, så jeg har mulighed for at nyde det endnu mere – selvom den her uge, egentlig ikke er en ferie uge for mig.

Jeg indrømmer, at jeg har lidt svært ved at holde mig selv bænket til computeren, når det er juli, sommerferie- stemningen hersker og vejret er så vidunderligt.. Men jeg forsøger, for jeg skal også på 14 dages sommerferie i August, og jeg skal jo videre med Preferred Blogger, og der er rigeligt at tage fat på.

I dag drømmer jeg lidt om den kommende weekend, hvor Andreas også har fri og kommer i sommerhus. Så er der ingen tvivl om, at man kan finde os liggende blandt sivene på stranden i Rørvig 😉 Ovenfor har har jeg samlet en collage med noget virkelig fint badetøj, som du kan få til under 200 kroner! Vildt billigt. Husk at du kan klikke på den style du bedst kan lide, for at komme direkte til den butik, hvor den forhandles online.
コメント


bottom of page