top of page

I DENNE UGE DRØMMER JEG OM: COOL & CAUSAL T-SHIRTS
Det har faktisk taget mig ret mange år, at vende mig til at gå med t-shirts. Jeg har aldrig rigtig følt, at det var behageligt at have på, men efter min tid i Vietnam, hvor jeg alligevel fik købt et par stykker, fordi det jo ser cool ud, så har jeg virkelig været glad for at hoppe i de kortærmede styles.

Lige for tiden er det jo virkelig moderne med sjove, farverige og anderledes print på sine t-shirts, og det kan jeg virkelig godt lide. Det er med til at gøre det ellers lidt kedelige item til et super fedt stykke tøj, der virkelig kan få lov til at udtrykke stil og personlighed. 🙂

Ovenfor har jeg samlet nogle stykker, som jeg virkelig godt gad have hængende hjemme hos mig. (Læs: i mit nye walk-in closet!!!! Juuhuu..) 😉 Jeg håber, at du kan finde lidt inspiration til din egen garderobe, og husk at du blot skal trykke på billedet af de styles du bedst kan lide, for at komme direkte til den shop for de forhandles online.
Comments


bottom of page