top of page

I DENNE UGE DRØMMER JEG OM: COOL FORÅRS SNEAKS

Steve Madden

Pieces


Svea

Svea

Puma
Puma


NikeSupergaAdidas


New LookAdidas

Selvom forårsvejret måske ikke helt er indtruffet i Danmark endnu, så er det altså forår, hvis man kigger på kalenderen. Derfor er det heller ikke for tidligt til at drømme om nye lækre sneaks, der kan passe på dine fødder og pynte på dit outfit, når sneen beslutter sig for at forsvinde.

Klik på billederne for at komme direkte til den side, hvor den enkelte sko forhandles online.

De hvide sneakers holder stadig. Jeg elsker det rene og eksklusive udtryk som et par flotte hvide sko, kan tilfører et outfit. Derudover må man sige, at dette forår i høj grad byder på nogle virkelig fede lyserøde sneaks. I år findes der ikke et sko brand med respekt for sig selv, der ikke har lanceret en sko i lyserød eller pink. Skal du gå all in på forårs-feeling, så er de to blomstrede sko fra Pieces og New look virkelig også fede – og meget budget venlige.

Udover at være hamrende pæne, så er de fleste sneakers også virkelig gode at gå i. Noget som jeg er begyndt at gå rigtig meget op i, efter at jeg fik en diskusprolaps i 2016. Dårlige sko er for mig lig med dårlig ryg, og det er det sidste jeg magter at skulle igennem igen. Der er altså ikke mange gode grunde til ikke at hoppe i et par fede sneakers.

Som I kan se har jeg ovenfor samlet en helt masse lækre sneaks. Jeg er særligt vild med hvide fra Adidas med grøn hæl, de sorte fra Engelbert Strauss og de lyserøde med silkebånd fra Superga.

Comments


bottom of page