top of page

I DENNE UGE DRØMMER JEG OM: COOL REGNTØJ DER IKKE FÅR MIG TIL AT LIGNE EN IDIOT
Direkte fra Italiens varme sol og hjem til kolde og regnfulde Danmark. Nu kender man da virkelig sit hjemland igen var? Regnen har silet ned over Østerbro hele dagen og jeg har måtte hive min gamle regnfrakke ned fra hylden, for i det her vejr, kan man da ikke færdes udendørs uden regntøj.

Desværre er regntøj ikke altid lige fashionabelt, og det er da vildt irretende hvis man skal gemme et lækkert outfit under en plastik jakke, der på ingen måde klæder nogen eller noget. Derfor har jeg i dag brugt lidt tid på at undersøge nettet for regntøj, der ikke får dig til at ligne en idiot. Til inspiration har jeg samlet de fedeste items ovenfor.

Husk at du blot skal klikke på billedet af det eller de items du bedst kan lide, for at komme direkte til den shop, hvor de forhandles online. 🙂

God mandag!
Commentaires


bottom of page