top of page

I DENNE UGE DRØMMER JEG OM: GIRLY JEANS
Varmen i Italien er voldsom men skøn og jeg nyder hvert et sekund af vores kærlighedsferie, men jeg må også indrømme, at jeg også ser frem til at kunne have andet en løsekjoler og badetøj på. Når temperaturen nærmer sig efteråret er der ikke noget bedre end at hoppe i et par fede girly jeans og for at være klar til den sæsonen kan det være en god ide, at få klikket nogle fede jeans hjem allerede nu.

Ovenfor har jeg samlet nogle jeans som jeg synes er vildt fede og som vil passe rigtig godt ind i min danske efterårsgarderobe. Jeg er særligt vild med de hvide – surprise! 😉 Dem der har fulgt med længe ved nok, at jeg er ret vildt med hvidt tøj generelt, men også de lyserøde synes jeg er vildt fine og friske.

Jeg håber, at du kan bruge min kollage til at hente lidt inspiration til din egen garderobe. Husk at du blot skal klikke på billederne af de items du bedst kan lide for at komme direkte til den online shop hvor de forhandles! Flere af de fine jeans får du for bare 200 kroner!

🙂
Comments


bottom of page