top of page

I DENNE UGE DRØMMER JEG OM – LANGE HVERDAGSKJOLER
Selvom det er alt for varmt til lange kjoler på den her årstid i Vietnam – og sikkert stadig for koldt hjemme i Danmark, så har jeg lidt et crush på lange hverdagskjoler i den her uge. Jeg ELSKER når vejret passer til, at man ‘bare’ kan smide en kjole over hovedet, og så er man iklædt et smukt og nemt outfit.

Ovenfor har jeg samlet nogle af de lange hverdagskjoler, som jeg har et godt øje til lige nu. Jeg er helt vild med de gule og lyseblå, men den grønne måtte også ret gerne hænge hjemme i mit skab.

Jeg synes, at det fungere sindssygt godt, når man styler de lange hverdagskjoler med flade sko og rigtig gerne sneaks, så hele outfittet ikke bliver alt for feminint. Jeg kan godt lide, når der er en rå eller sporty twist 🙂

Jeg håber, at den lille kollage med lange kjoler, kan give dig lidt inspiration til dine forårs- og sommer looks.
コメント


bottom of page