top of page

I DENNE UGE DRØMMER JEG OM: NYE TING TIL BOLIGEN
1000 tak for de fine beskeder i forbindelse med vores nye lejlighed. Det er så dejligt, når man kan mærke begejstringen hos andre over noget, som man selv er helt høj over!

I forbindelse med at vi skal flytte den første august, er jeg a llerede gået i gang med at drømme om ny boligindretning. Derfor har jeg i dag samlet en masse lækre ting til boligen, som jeg går og overvejer at købe til mit nye hjem. Jeg er lidt hooked på bambus og de grå nuancer lige for tiden.. det fornemmer man muligvis? 😉 Måske I også kan finde lidt inspiration?

Generelt får jeg altid lyst til at indrette på ny, når det bliver forår og vejret er godt. Så trænger jeg til at gøre noget anderledes, og nogle år betyder det blot at jeg flytter rundt på mine møbler, men andre år kan jeg også godt finde på at sælge det meste på loppemarked for at kunne købe noget nyt. Andre der også får lyst til at indrette på ny når foråret kommer? 🙂
Comentarios


bottom of page