top of page

I DENNE UGE DRØMMER JEG OM: NYT BADETØJ
Der findes intet bedre end det Danmark, når vejret er som det er i dag. Jeg er så taknemlig for de solrige dage og temperature over 20 grader, for der er ingen tvivl om, at det havde været væsenligt mere op af bakke, at komme tilbage til Danmark, hvis det hele bare havde været gråt og regnfyldt.

Selvom bikinien endnu ikke er fundet frem under danske himmelstrøg, så kommer den tid nok snart og derfor er jeg begyndt at kigge mig om efter nyt badetøj. I mere end et år har jeg nærmest levet i min bikini, så jeg føler, at jeg trænger til lidt nyt 😉 Ovenfor har jeg fundet nogle swimsuit styles, som jeg virkelig godt kan lide. Måske du også kan hente lidt inspiration?

Hvis du er i shopping humør, så husk også at jeg lige nu sælger ud af min garderobe, på min online second hand shop lige – her.
< a id="MetapicLinkTag1458182" class="metapic-link-tag metapic-show-1458182" href="http://mtpc.se/tags/link/1458182" target="_blank">Kristin Sundberg for NA-KD / OW Intimates / Elsa & Rose Swimwear Sierra Top Vit/Vit S / Love Stories / Vero Moda / Boohoo / OW Intimates / Missguided / NLY Beach / NLY Beach / Tommy Hilfiger Underwear

Comments


bottom of page