top of page

I DENNE UGE DRØMMER JEG OM: NYT SPORTSWEAR

Reebok

sport thighs

Kay Sports Bra


Excite Sport Tights

Fashionablefit
Nelly

Nike shoes
Kender du det, når der er 1000 dårlige undskyldninger for, hvorfor du ikke behøver at træne? Det handler om at finde tilbage til motivationen og huske på det, som gør, at man får dårlig samvittighed, når man ikke får det gjort. Der er nemlig ofte en god grund til, hvorfor vi gerne vil træne, og den grund kan oftes bruges som motivation og som mål.

Jeg har selv haft rigtig dårlig samvittighed den sidste uges tid. Jeg har slet ikke fået trænet – ikke engang selvom mit fitness center, ligger i samme bygning som jeg bor. Der burde altså ikke være mange gode grunde til at lade være, men efter lanceringen af Preferred Bloggers har jeg simpelthen haft så meget at se til.

I dag fik jeg så endelig prioriteret en time i fitness og helt ærligt, så har jeg stadig nået rigtig meget arbejde. En times træning går altså ikke udover min to-do liste og alle de ting jeg ellers skal nå. Det var fedt at være tilbage, og heldigvis føler jeg, at jeg igen har fået motivation til at få trænet lidt mere.

Noget af det, der også fungere som rigtig god motivation er nyt træningstøj. Ovenfor har jeg samlet nogle virkelig fede items, som jeg ville elske at træne i. Hvis du klikker på billederne, kommer du direkte til den webshop hvor produktet forhandles. Jeg håber, at det kan bruges både til inspiration og motivation hos jer!

Knus

Ps. Fik du læst mit indlæg om dengang jeg følte mig helt til grint i fitness? Du kan læse eller genlæse det lige her.

Comments


bottom of page