top of page

I DENNE UGE DRØMMER JEG OM: NYT TIL BOLIGEN
Selvom årstiderne ikke findes i Vietnam, så synes jeg alligevel, at forårsfornemmelserne begynder at snige sig ind på mig. Måske er det fordi, at det snart er min fødselsdag – noget jeg virkelig forbinder med et startskud på foråret. Foråret gør rigtig mange ting ved mig. Jeg får bl.a. den vildeste lyst til at omdekorere og indrette på ny.

Ovenfor har jeg samlet nogle møbler og ting til boligen, som jeg ville elske at have i mit eget hjem. Trangen til store grønne planter indendørs er vokset ret meget i mig det seneste år. Jeg synes simpelthen, at det gør noget lækkert ved et hjem, når det er grønt og fyldt med lækre planter. Den store kaktus, gad jeg virkelig godt have stående her i stuen.

Den skarpe læser har måske opdaget, at det her indlæg kommer en dag for sent. Normalt udgiver jeg jo ugens ønskeliste om mandagen, men i går havde jeg simpelthen bare så meget lyst til at dele mit indlæg om fire fødevarer, der har gjort mirakler for min hud gennem det seneste år, at jeg helt glemte at det var mandag. Derfor kommer ugens ønskeliste altså i dag 😉
Comments


bottom of page