top of page

I DENNE UGE DRØMMER JEG OM: SKO TIL UNDER 300 KRONER
Feminine, flotte og cool sandaler og sneaks til under 300 kroner!! I den her uge drømmer jeg lidt om at opdatere min sko-samling med nogle af de her fine par. Jeg er særligt vild med de gule sandaler med den lille hæl, som jeg virkelig synes skriger af sommer. Jeg kan lige foretille mig, at have dem på sammen med en sød hvid sommerkjole, eller sammen med et par cool jeans som modellen på billedet.

Hvide sko får jeg heller aldrig nok af og de røde stilletter, både dem med fjer og dem med bindebånd kunne jeg også virkelig godt danse rundt i under sommerens lyse nattehimmel.

Hvis du kan lide et eller flere af de par, som jeg har fundet frem så husk at du kan klikke direkte på billederne for at komme til den online shop, hvor de forhandles. 🙂
Comentários


bottom of page