top of page

I ER FOR VILDE – JEG HAR VUNDET TITEL SOM ÅRETS BLOGGER
Amen altså! Den havde jeg godt nok ikke set komme.. I går til årets Hunkemöller Blogger Award blev jeg kåret som årets blogger! Det er da for vildt! En kombination af jeres stemmer og juryens afgørelse har simpelthen gjort mig en flot titel, helt masse undertøj- og badetøj rigere og sendt mig en tur med alt betalt til Barcelona. En af min absolutte favorit byer i Europa.

I alt blev der fundet tre vindere. Først blev vinderen i kategorien ‘sport’ råbt op og titlen gik til søde Nelle. Bagefter satte dommerne et par ord på, hvad det var, de havde kigget efter, da de skulle finde den rigtige vinder i swimwear-kategorien, som var den kategori, jeg var nomineret i. De nævnte bl.a. at prisen gik til en, der var eventyrlysten og havde mod på at tage nogle chancer i livet. Det synes jeg jo passer ret godt på mig, og derfor blev jeg også virkelig glad, da dommeren fra ChriChri efterfølgende udråbte mig som vinderen.

Jeg havde godt nok ikke regnet med at vinde, for der var så mange andre seje bloggere i min kategori. Til gengæld er jeg afsindigt glad, og jeg glæder mig helt vildt til at komme til Barcelona igen – og naturligvis til at tage jer med på hele turen 🙂 1000 tak til alle jer, der har stemt på mig <3

Ps. Lige nu får i 50 % rabat på det lækreste undertøj og badetøj fra Hunkemöller på deres webshop lige her – og i de fysiske butikker. 🙂

Comentários


bottom of page