top of page

I NÆSTE UGE SKER DET ENDELIG!


 .. Så er det endelige blev maj, og der er kun en uge til at jeg skal til Portugal og give den gas som surf-chick! Jeg har glædet mig til ferien i snart et halvt år, og nu er det endelige ved at være tid til afrejse. Jeg skal afsted sammen med min gode veninde Caroline, og vi rejser med selskabet Lapoint.

Ferien er en aktiv surfferie hvor vi skal lærer at surfe. Vi har undervisning to timer hver dag, og regner derfor begge med at blive ret hardcore til at ride på bølgerne 😉 Nu må vi se.


IMG_8453.JPG

IMG_8452.JPG

Jeg synes at det så fedt med en aktiv ferie her op til sommeren, så vi kan få sat gang i den aktive livsstil, og måske blive bedre til at mødes lidt oftere i fitness her hjemme. Jeg ved, at en uge i bikini sætter gang i motivationen, og når det så samtidig er en aktiv uge, så slipper jeg for den dårlige samvittighed og får i stedet bare lyst til at give den mere gas.

Lapoint som vi rejser med, er de absolut dygtigste arrangører af surfferier i hele verden, og derfor føler jeg mig i de aller bedste hænder, her på min allerførste surfferie. Deres camps og undervisere skulle være helt i top, samtidig med at de har nogle virkelig rimelige priser! Jeg synes virkelig, at I bør tjekke deres site ud – den er fuld af fed inspiration!

:-*


IMG_8458.JPG

// Josephine

Comments


bottom of page