top of page

I våddragt og med surfboard!


IMG_0912

Yes. I våddragt og med surfboard. Sådan blev store dele af mine ferie i Portugal afholdt – og jeg kan lige love jer for, at det var fedt! Jeg har altid været bidt af forskellige former for vandsport, men surfing på den her måde, har jeg aldrig prøvet før. Det var sindssygt svært, men også helt vildt sjovt – og da det endelig lykkedes mig at komme op og stå på boardet, så ville begejstringen ingen ende tage 😉 Haha.

Jeg er blevet totalt hooked på konceptet med surfferie. Der er virkelig mange fede destinationer, som alle byder på lækre strande, høje temperature og sol. Det er perfekt, at holde en ferie, der kombinere afslapning, en god bog og lækker mad, med fysisk aktivitet, der er så sjovt, at du slet ikke opdager, at du samtidig får trænet.

Det er helt sikkert ikke sidste gang, at jeg skal med Lapoint på surfeventyr – og helt ærligt, så vil jeg anbefale alle andre at prøve det samme, for det overraskede mig virkelig hvor sjov og fed en måde, det er at rejse på. Du kan se og blive inspireret af alle de fede billeder og destinationer her.


IMG_0978

// Josephine

Comentarios


bottom of page