top of page

Inspiration // Distorition outfit

Distorition – Den Københavnske gadefest har ramt byen i dag. Jeg selv sidder bundet til computeren og arbejde på min eksamen, men jeg håber at vi kan nå så langt, at jeg får mulighed for at komme ud et par timer i eftermiddag eller i morgen.

Udover at være en fest der fylder København med glade mennesker og god musik, så er det også en uge hvor København flyder med lækre damer i flotte outfits! Jeg kommer her med lidt inspiration til dit Distortion outfit, hvis du endnu ikke ved hvad du skal tage på

:-)

Som i kan se på billederne er en cool læderjakke et musthave. Den mest efterspurgte læderjakke lige nu er den super cool biker jakke fra Meotine. De har netop åbnet butik på Store Strandstræde i København K, så der kan du jo lige nå et smut forbi, hvis du endnu ikke har fået fingrene i en af de rå jakker. 😉

(Og husk lige at der lige nu er 20% på alle kjoler på min shop JUST FINE ved brug af rabatkoden “SUMMERSALE”)


ju

//Josephine

bottom of page