top of page

INSPIRATION // DRESS UP


Selvom jeg endnu ikke er helt er gået på ferie, så nyder jeg at sommerferien fra studiet nu officielt er i gang. Det fejre jeg lige med lidt onlineshopping og her har jeg lige fundet et nyt site, som jeg vil anbefale jer!

Jeg har nemlig fundet et ret fedt site, der samler en masse danske og internationale webshops der sælger modetøj til kvinder, og som samtidig sammenligner priser. Det er altså et site der samler alle dine yndlings webshops og flere til og samtidig finder den billigste pris på tværs af de forskellige sites. Du behøver altså kun søge ét sted for at finde det fedeste tøj til den færreste penge. Det gør online shopping både nemmere og smartere.

Mangler du inspiration til din onlineshopping så er TheFashion.dk også er ret fedt sted at stoppe forbi. De har en side, hvor du kan hente inspiration hos forskellige bloggere og modemagasiner anbefaler.

Sidst men absolut ikke mindst, så har de også en funktion hvor du kan modtage en mail, når et specifikt produkt eller mærke kommer på udsalg. Det er smart!

Jeg har selv fået bestilt et par kjoler online, som jeg glæder mig til at have med på ferie. Er du til blonder, så har de også nogle rigtig fine blondekjoler.

:-)

// Josephine

Comments


bottom of page