top of page

Inspiration // Indretning af køkken


11 uger. Kun 11 uger af mit liv som fynbo er der tilbage. Det er helt vildt at tiden er gået så hurtigt. Selvom jeg glæder mig helt vildt meget til at komme tilbage til København, så er det også lidt vemodigt at jeg kun har 11 uger tilbage i min dejlige lejlighed midt i Odense C.

Mens jeg nyder den sidste tid i Odense og ser frem mod at komme tilbage til København, kan jeg jo ikke undgå at gå og tænke lidt over indretning, herunder også grej til køkkenet. Jeg renger selvfølgelig med at jeg skal tilbage til hovedstanden med stort overskud og skal til at være hende der laver friskpresset juice og hjemmelavet rugbrød 😉 Nu må vi se om det bliver ved tanken, men om ikke andet har jeg da fået kigget på lidt udstyr til mit nye køkken og jeg synes at Bentbrandt.dk, har nogle ret spændende ting!

Jeg drømmer om at få god tid i mit køkken, som selvfølgelig også altid skal være fyldt med lækre krydreurter og friske grøntsager!

// Josephine

Comentarios


bottom of page