top of page

INSPIRATION // SÅDAN KAN DU DÆKKE DIT BORD NYTÅRSAFTENNytårsaften er en magisk aften – og en perfekt anledning til at dresse op, drikke rigelige mængder champagne og få luftet danseskoene. Jeg ved godt at der er mange blandede meninger om nytårsaften, men jeg elsker en hver anledning til at kaste lidt ekstra glimmer på livet og tilværelsen.

Derfor går jeg også op i nytårsaften – og (igen) i år er det mig, der har stået for at arrangere 😉 Sidste år var det nemt. Der bookede jeg et bord på en af de skønneste restauranter i Ho Chi Minh City og så var den klaret, men i år bliver det holdt privat, og derfor skal jeg nu både agerer kok, blomsterdekoratør, bartender og alle de andre vigtige roller, der til sammen skaber den perfekte nytårsfest.

Et vigtigt element er naturligvis borddækningen. Jeg synes, at et smukt og festligt bord kan være med til at sætte den helt rette stemning. Hvordan mit nytårsbord kommer til at se ud, har jeg ikke helt bestemt mig for, men ovenfor har jeg samlet nogle billeder til inspiration. Jeg håber, at du også vil lade dig inspirere.

Comments


bottom of page