top of page

INSPIRATION TIL ÅRETS JULEFROKOST-OUTFIT

Det er ikke fordi den kommende weekend står på ret meget fest og ballade for mit vedkommende. Jeg har stadig ondt i både kæbe og ryg, og så er jeg hamrende bagud med min bachelor-skrivning, men hvis du er en af de heldige, der kan kaste lidt mere glimmer over den kommende weekend, så har jeg her samlet en kollega med lidt inspiration til dit julefrokost-outfit 🙂

Det er ikke decemner endnu, men mange tager allerede hul på julefrokostsæsonen her i november. Det er jeg selv ret stor fan af. Hvorfor pakke det hele sammen i én måned, hvor det hele pludselig bliver mere stresset end hyggeligt, i stedet for at sprede det ud over lidt længere tid?

Den julefrokost jeg selv glæder mig mest til i år er med mine bedste veninder. Det er blevet en fast tradition at vi mødes hjemme hos en af os, alle har en ret med til julebordet, som ofte bliver piftet lidt op med en lækker salat eller ligende, da vi får rigeligt med fed julemad i de her måneder. Når vi har spist står den på pakkeleg og derfra må aftenen udvikle sig lige som den vil. Ofte ender vi med en god bytur 😉

Har I nogen sjove eller hyggelige julefrokost traditioner?

// Josephine
Følg mig på Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

Comments


bottom of page