top of page

INSPIRATION TIL ÅRETS JULEKJOLE

Godmorgen piger! Jeg ligger i sengen her til morgen og søger lidt rundt efter en smuk kjole til juleaften. De fleste er sikkert nok mest på jagt efter nytårskjolen lige nu, men jeg synes at juleaften er mindst lige så dejlig en aften, og derfor skal outfittet naturligvis også være festligt. På en måde er jeg tilhænger af, at julekjolen er rød, men omvendt er jeg også helt vild med den sorte i venstre hjørne og den ville jeg komme til at bruge til alt muligt bagefter også.

I aften skal jeg til julefrokost med mine veninder. Det er en årlig tradition hvor alle tager en ret med til julebordet og så rafler vi om gaver og drikker en masse rødvin. Altid virkelig hyggeligt 🙂 Det er faktisk årets første og eneste julefrokost for mit vedkommende, og det passer mig ret godt i år. Jeg synes jeg har 700 andre ting, jeg skal og er inde i en periode, hvor jeg ikke har det store behov for tømmermænd kan jeg mærke 😉

Husk at jeg i morgen skyder gang i min tredje adventskonkurrence, hvor I har mulighed for at vinde en helt fantastisk fitness-pakke!

God weekend :-*

// Josephine

Følg min blog på Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt
Comments


bottom of page