top of page

Inspiration til årets vinterjakke


jakker

Jakke nr. 1 – her // Jakke nr. 2 – her // Jakke nr. 3 – her

Jeg har altid helt vildt svært ved vintertøj. Så snart efteråret slår til er det slut med at lufte de gyldne sommerben og ballerinaerne bliver lagt ind bagerst i skabet igen. Det er tid til at pakke sig ind i varmere materialer og en jakke er heller ikke til at komme udenom.

Jeg synes at det kan være ret svært at finde den rette efterårs/vinter jakke. Kombinationen af at den skal være varm og beskytte mig mod sne og kulde samtidig med at den gerne må se godt ud og passe til det meste af mit tøj kan være en udfordring.

Jeg har her fundet tre forslag til efterårs-/vinter jakker som jeg synes er ret fede. De er alle tre fundet på en online shop jeg har opdaget for nylig. Ogco.dk har rigtig mange fede ting, fra kendte mærker til fair priser. Genialt til en god omgang efterårs onlineshopping, hvor jeg alligevel hellere vil sidde hjemme i sofaen under et varmt tæppe end at rende rundt i kulden inde på strøget. 😉

// Josephine


billede

bottom of page