top of page

INSPIRATION TIL DIN BOLIGINDRETNING

Hej piger ūüôā

De f√łrste uger her i Vietnam har allerede budt p√• et hav af fede oplevelser. Noget af det som jeg virkelig suger til mig, er den farvestr√•lende indretning, som sammen med m√łbler af r√• tr√¶ fylder meget i billedet her nede.

S√¶rligt i distrikt 2 i Ho Chi Minh City, i den bydel der hedder Thao Dien, har vi fundet nogle virkelig trendy restauranter og chill out-spots, som giver mig helt kriller i maven og lyst til at indrette mit hjem p√• ny. (Det hjem jeg pt ikke har, men dr√łmmer om ;-))

Jeg elsker stadig den minimalistiske og skandinaviske stil, men jeg bliver ogs√• mere og mere lun p√• at f√• nogle eksotiske farver med ind i min indretning. M√•ske jeg endda kan finde nogle fede m√łbler her ude og tage med hjem. ūüėČ

Ovenfor er nogle eksempler på, hvordan jeg godt gad indrette mit eget hjem lige nu.

// Josephine

F√łlg min blog p√• Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

„ā≥„É°„É≥„Éą


bottom of page