top of page

INSPIRATION TIL DIN BOLIGINDRETNING

Hej piger 🙂

De første uger her i Vietnam har allerede budt på et hav af fede oplevelser. Noget af det som jeg virkelig suger til mig, er den farvestrålende indretning, som sammen med møbler af rå træ fylder meget i billedet her nede.

Særligt i distrikt 2 i Ho Chi Minh City, i den bydel der hedder Thao Dien, har vi fundet nogle virkelig trendy restauranter og chill out-spots, som giver mig helt kriller i maven og lyst til at indrette mit hjem på ny. (Det hjem jeg pt ikke har, men drømmer om ;-))

Jeg elsker stadig den minimalistiske og skandinaviske stil, men jeg bliver også mere og mere lun på at få nogle eksotiske farver med ind i min indretning. Måske jeg endda kan finde nogle fede møbler her ude og tage med hjem. 😉

Ovenfor er nogle eksempler på, hvordan jeg godt gad indrette mit eget hjem lige nu.

// Josephine

Følg min blog på Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

bottom of page