top of page

INSPIRATION TIL DIN EFTERÅRSGARDEROBE

I Cannes skinner solen fra en skyfri himmel, og lige nu føles der uendeligt langt hjem til det kolde Danmark. Alligevel er det også efterårstøjet, som fylder på hylderne her nede, og selvom jeg mest er i humør til bikini-shopping, så er jeg gået på jagt efter nogle nye items, der dur til min efterårsgarderobe der hjemme.

Nedenfor har jeg samlet lidt inspiration til cool efterårslooks. Jeg bruger selv pinterest meget, hvis jeg føler, at jeg mangler inspiration, og det er også her, at jeg har fundet billederne.

Der er vidst ingen tvivl om, at jeg er ret vild grå. Både de lyse toner og den helt lækre koksgrå. I dagligdagen forsøger jeg altid at tvinge lidt mere farve ind i mine outfits, men ofte ender jeg altså i grå. Lige nu ønsker jeg mig koksgrå læderjakke og et par cool lysegrå bukser med læg, men her i Cannes vil jeg forsøge at finde nogle mere farverige items til min garderobe. 🙂

// Josephine.

Comments


bottom of page