top of page

INSPIRATION TIL DIN JULE-ØNSKELISTE
Juleaften er for de fleste danskere lig med god mad, samværd med familien og gaver under juletræet. Hvis du lige som mange andre i vores velstillede og priviligerede samfund har brug for lidt inspiration til hvad du mon skal ønske dig i julegave i år, så er du havnet det helt rigtige sted.

Ovenfor har jeg samlet nogle af de ting, som jeg selv går og overvejer at skrive ned på listen med ønsker for i år. Jeg er bl.a. helt vild med det fine sæt undertøj fra Hunkemöller, de fine duftpinde, fordi jeg bare ELSKER når mit hjem dufter godt og den flotte grønne kjole, som jeg er sikker på vil klæde mig når jeg i starten af det nye år danser rundt på en strand på Maldiverne.

Jeg håber, at du kan bruge min samling af ønsker som inspiration til din egen ønskeseddel. Husk at du kan klikke på billederne af de items du bedst kan lide på billedet, for at komme direkte til den shop, hvor produktet forhandles.
Comments


bottom of page