top of page

INSPIRATION TIL DIT HALLOWEEN GRÆSKAR

Jeg er stor fan af at gøre hver dag til en fest. Derfor er jeg også lidt ligeglad med om temaet er valentine, fastelavn eller halloween, jeg synes altid, at man bør give den gas og omfavne muligheden for, at gøre noget ekstra ud af livet.

Jeg havde egentlig ikke forventet, at halloween var kommet helt til Vietnam, men i alle butikker, supermarkeder og restauranter, er der pyntet op og gjort klar til den uhyggelige højtid. Desværre er der ikke mange græskar med lys i rundt omkring. Det er ellers noget af det, jeg nyder aller mest ved højtiden. Det er fedt at være kreativ, de fine kerner fra græskaret smager fantastisk og så (u)hygger de rigtig fint med stearinlys i.

Desværre sælger vores supermarked ikke græskar, så jeg må nøjes med at nyde jer andres fine kreationer på Snapchat og Instagram. Har du ikke selv fået udskåret dit eget græskar endnu, så er det en mega hyggelig ting, at bruge lidt tid på i weekenden og her er lidt inspiration!

Rigtig god halloween!

English: I’m a big fan of everything that turns a ordinary day in to a party. No matter if it is Valentine, Shrovetide or Halloween, i believe that it’s time for a celebration and I embrace the opportunely to add some fun to a normal day.

I did not expect halloween to be a big thing in Vietnam, but I was wrong. All the shops, supermarkets and restaurants is full for decoration and people are getting ready for the big day. One of the things I like the most about halloween is the beautiful pumpkins with candles inside. Unfortunately they don’t really have this here, so this year I will have to enjoy your pumpkins via Snapchat and Instagram. If you haven’t done your own pumpkin yet, here you have some inspiration!

Have an amazing halloween!
// Josephine

Follow my blog: Facebook here Bloglovin here Instagram here Youtube here Snapchat: Jhelbrandt

Comments


bottom of page