top of page

INSPIRERET AF HONG KONG // FASHION WISHLIST
Der sker virkelig meget i Hong Kong, og de mange indtryk kombineret med de store demonstrationer, der er herude i øjenblikket gør, at man hurtigt bliver overvældet. Alligevel har jeg ikke kunne lade være med at bemærke alle de super seje – særligt piger, der render rundt og ser hamrende cool ud i gaderne.

Der er ingen tvivl om at modebilledet er delt i to. Det meget feminine, fornemme, pastelfarvede og så de rå chicks med et ægte street-look. Uanset hvor jeg rejser bliver jeg inspireret, men særligt her i Hong Kong synes jeg, at der er meget at hente. Ovenfor har jeg lavet en lille samling af items, som jeg forbinder lidt med noget af det, som jeg ser i modebilledet herude, og som jeg samtidig også godt kunne se hjemme i min egen garderobe 😉

Hvad synes I? Husk at du kan klikke direkte på de items du bedst kan lide, for at komme direkte til den shop, hvor de forhandles online.
Trendyol / Rut&Circle / Boohoo / Boohoo / Boohoo / iDeal of Sweden / Quay Australia Reina Solbriller / NA-KD

bottom of page