top of page

INTERIOR INSPIRATION // THE UNIQUE DETAIL

De ting jeg elsker mest i mit hjem (det i Danmark, hvor jeg har mine egne møbler vel at mærke 😉 ) er de unikke ting og møbler, som ikke er lavet i 800.000 eksemplarer for IKEA. – og jeg har i øvrigt slet ikke noget dårligt at sige om den svenske møbelgigant. Jeg elsker de ting, der tilfører mit hjem noget anderledes og mere personligt. Jeg har bl.a. en gammel træ-brudekasse som jeg købte på et loppemarked for nogle år siden. Den er helt unik, og jeg er simpelthen så glad for den. Det er også altid den, der bliver kommenteret, når jeg har nye besøgende i hjemmet.

Lige for tiden tænker jeg ret meget på boligindretning. Jeg oplever generelt, at Vietnameserne ikke er ret gode til at indrette, og de vælger nogle total standard møbler i dårlig kvalitet. Når jeg ser nogle af de hjem, som ellers ligger smuk med palmer i baghaven, så får jeg virkelig lyst til at gå indretnings-amok 😉

Samtidig synes jeg, at foråret er det perfekte tidspunkt til en ordenlig forårsrengøring. Det er tid til at få ryttet op i skuffer, skabe og blandt møblerne. Smid noget ud eller sælg det på Den Blå Avis og lav så en liste over nye ting du godt kunne tænke dig i stedet for. Oprydning og et par nye items i hjemmet, er en skøn måde at få en ny energi og god stemning.

Et af dine nye møbler kunne jo eksempelvis være et af de tre virkelig fine items fra Entremobel.dk, som jeg har forelsket mig i. De er så fine og unikke på hver deres måde. Jeg kan lige forestille mig den flotte krokodille-bænk i en flot, hvid, enkel og minimalistisk entre. Den ville også gå godt sammen med en kaktus, som jo er så in´ i boligindretning lige for tiden. 😉

Skamlen med pels og den fine vinreol, er jeg også helt vild med. De har begge et lækkert og eksklusivt, men samtidig ungt og trendy udtryk. .

Trænger du til mere bolig inspiration, skal du tjekke et indlæg, som jeg lavede for nogle uger siden. Det handler om hvordan du får gemt rodet stilfuldt af vejen. 🙂


English: The items I love the most in my apartment (the one in Denmark, where I have my own stuff ;-)) Is the unique and different items, that is not made in 800.000 pieces for IKEA. – And I have nothing bad to say about IKEA by the way. These days I think a lot about home decoration. Not because I have a big interior project coming up, but the Vietnamese people don’t know how to decorate, and therefore I have entered a lot of rooms lately that makes me wanna re-decorate. (Lucky for me, some Vietnamese people now how to style there restaurant, cafe, spa and pub, so I still have some good options if I want to go somewhere pretty.)

Actually I think that spring is the perfect time to clean, through out stuff that you don’t use and think about what new items and furniture you would like to have in your home. A few days ago I found three items at Entremobel.dk that I would really like to have in my home. They are unique, they stand out and it is something that you don’t see everywhere. I can just imagine the “crocodile-bench” in my hallway, where everything else is clean, white and minimalistic. It would also fit nicely with a cactus, and those are so trendy in interior- and home decoration at the moment. 🙂

// Josephine

Follow my blog: Facebook here Bloglovin here Instagram here Snapchat: Jhelbrandt

Comments


bottom of page