top of page

Jeg er ikke helt tilfreds .. ..


Jeg sidder her helt brun efter en lang og dejlig ferie, men jeg er nødsaget til at gemme min gode kulør og brune ben bag 10 lag tøj, fordi det er så koldt her hjemme. Jeg er ikke helt tilfreds .. Jeg er totalt klar på at hoppe i kjole og stiletter, men så kan jeg også være sikker på at sygdommen ligger lige på den anden side og lurer, så jeg må hellere lade være. 

I stedet lukker jeg øjene og drømmer mig tilbage til sandstrand, sol, varme og palmer. 

I dag har jeg været inde og besøge en af mine gode venner, som er centerleder og personligtræner i Fitness World. Det har resulteret i meget ømme ben, og en meget træt Josephine.. men sundt var det. I aften trodser vi træthed og den danske vinterkulde og går ud og får en drink.. Selvfølgelig med hele vinteruniformen på ..


God weekend!

// Josephine

Comments


bottom of page