top of page

JEG ER SÅ TRÆT AF DANSKERNES SMÅLIGHED.. HVAD SYNES DU?
Da jeg i onsdags stod på Rørvig havn i færd med at skulle købe sommerens nok sidste softice, blev jeg mødt af en spiseseddel fra dagens udgave af Ekstra Bladet. På forsiden var placeret et billede af Inger Støjberg, der var til koncert og med store bogstaver henover billedet blev alle gjort opmærksom på, at hun altså var kommer gratis ind bag festival hegnet. OG!?

Artiklen som er skrevet af mine ellers ret kompetente tidligere kollegaer fra Ekstra Bladet er så latterlig, at jeg simpelthen ikke kan holde det ud. Jeg forestiller mig, at det kun er interessant fordi, der er så mange, der i forvejen ikke kan lide Inger Støjberg, at det blot bliver ekstra brænde på deres bål? Men jeg håber virkelig at alle, der læser den forside vil være ligeglade og blot ryste på hovede, for hvis danskerne kan blive fornærmede eller lige frem sure over at politikere på lige fod med andre offentlige ansigter bliver inviteret som VIP’s til forskellige arrangementer, så er jeg ikke engang sikker på, at jeg har lyst til at være dansker længere.

Ja vi andre må betale for vores festival billetter, men hvad med bloggere, der får sponsoreret et hotel ophold, de ansatte i modehuse, der kan købe designertøj til H&M-priser eller kantinedamen der får lov til at tage dagens rester med hjem til familien? I større og mindre grad har de fleste af os særlige fordele ved lige præcis vores job. En af fordelene ved at være minister (jeg erkender at der er mange fordele ved det job, men de arbejder også for dem) er altså åbenbart, at man kan komme gratis på festival. Fedt for dem! – og så er den ikke længere.

Ja jeg havde bare lige brug for at komme ud med det, for jeg syntes simpelthen, at der er ved at være for meget smålighed i vores samfund. Hvad synes du om historien? Du kan læse den online på eb.dk her.

Comments


bottom of page