top of page

JEG HAR FÅET NY BIKINI – OG HAR BRUG FOR DIN HJÆLP


Prøv lige at se hvad, der havnede i min postkasse i dag! Den her flotte bikini kommer uden tvivl til at sidde på mig hele sommeren, når jeg skal rejse rundt og nyde Europas feriebyer.. Men.. Den nye bikini betyder også, at jeg virkelig har brug for din hjælp!

Bikinien har jeg nemlig modtaget, fordi jeg er så heldig at være nomineret til Hunkemöllers blogger of the year award i kategorien swimwear. En kategori som giver rigtig god mening for mig, fordi jeg det sidste halve år har haft badetøj på i væsentlig flere timer, end jeg har haft normalt tøj på. Yup.. Det var SÅ lækker at bo i Vietnam 😉

Vinderen af titlen ‘blogger of the year’ kan se frem til en tur til Barcelona, og hvis der er noget som jeg virkelig godt gad, så er det da at drikke sangria og spise tapas, i en af mine absolut favorit storbyer i Europa. Derfor håber jeg virkelig, at du vil hjælpe mig ved at sætte din stemme på mig.

STEM PÅ MIG OG VIND ET GAVEKORT PÅ 500 KRONER

For at stemme på mig, skal du blot trykke på linket – her. Derefter skal du vælge din favorit blandt bloggerne i kategorierne sport, lingeri og swimwear, og afslutte med at indtaste din e-mail.

Alle der deltager i afstemningen er med i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner til Hunkemöller 🙂

Afstemningen kører helt ind til den 27 juni, herefter udvælger en jury vinderen, blandt de tre bloggere, der har fået flest stemmer. Vinderne offentliggøres til et eksklusivt award show den 28 juni.

Hvis du ikke helt ved hvem du skal stemme på i de andre kategorier, så vil jeg råde dig til at stemme på Simone i sports-kategorien. Hun er virkelig sej og har en virkelig fed tilgang til træning og kost!

LEDER DU SELV EFTER DEN PERFEKTE BIKINI?

Hvis du endnu ikke selv har fundet den perfekte bikini til årets ferie, så jeg kan virkelig anbefale dig, at hoppe ind og prøve at par stykker i en af Hunkemöllers butikker. Jeg har i mange år været mega fan af deres undertøj, der sidder fantastisk, alligevel blev jeg helt overasket, da jeg prøvede min nye bikini i eftermiddags. Jeg synes, at den sidder bedre på mig, end nogen anden bikini nogensinde har gjort. Sådan markant bedre.

Den er virkelig behagelig at have på, strammer ingen forkerte steder og virker til at være i virkelig lækker kvalitet. (Og det er der altså ikke nogen, der har betalt mig for at skrive 😉 Det er bare min ærlige anbefaling.)

Det betyder SÅ meget, at man føler sig godt til rette i sit badetøj, ellers bliver det svært rigtigt at nyde det, som skulle være et af årets højdepunkter, nemlig din sommerferie. Derfor kan det virkelig også betale sig, at gøre lidt ekstra ud at finde den helt rette.

SHOP MIN BIKINI

Er du lige så vild med min nye bikini, som jeg er? Du finder overdelen online lige – her og underdelen lige – her. 🙂

Comments


bottom of page