top of page

JEG HAR FORELSKET MIG PÅ NY
Jeg tænker, at man godt kan se det på mig? Ik? Jeg er blevet forelsket på ny! Det hele startede da jeg kom tilbage fra Vietnam, hvor jeg i lang tid havde gået og glædet mig til at færdes i lidt køligere luftlag. De konstante minimum 34 grader var ret voldsomme, og det var begrænset hvad for noget tøj jeg kunne have på, når jeg bevægede mig ud fra vores aircondition nedkølede lejlighed.

Jeg længdes altså efter en temperatur der tillod lidt mere moderigtige outfits, og det tog derfor heller ikke mere end et split sekund fra jeg så den her kjole hænge på bøjlerne i Magasin du Nord til jeg stod i prøverummet og forelskede mig fuldstændig. Kjolen er fra Ganni og jeg helt pjattet med den flotte lyseblå farve.

De lange ærmer var aldrig gået i Ho Chi Minh City, men her hjemme kan jeg godt holde det ud – og selvom vi har helt fantastisk trope sommer i Danmark. Er den ikke bare fin? 😀

Comments


bottom of page