top of page

JEG HAR PRØVET NOGET NYT
Jeg har prøvet noget nyt. Noget jeg aldrig troede at jeg skulle kaste mig over, For det første fordi jeg aldrig har følt behovet, og for det andet fordi jeg ikke tror, at det kunne gøre en forskel for mig. .. Men altså. Loana, der er indehaver af den klinik, hvor jeg får massage en gang om måneden, overtalte mig til at prøve en af hendes healing sessioner, og det kom virkelig bag på mig, hvor fedt det var.

Det er ikke healing i den forstand, at hun lægger hånden på dit hoved, og så får du aldrig hovedpine igen. Healing sessionerne hos Loana går ud på at re-connecte kroppen og ens sind, og på den måde komme sine udfordringer til livs. Hun kan både hjælpe, hvis man har en fysisk smerte, fordi de ofte kan være forbundet til noget mentalt, men hun kan også hjælpe hvis du døjer med angst, fobier eller sidder fast i nogle mønstre, som du ønsker at bryde.

Med to travle kalendre aftalte vi at gøre det online, for det kan man sagtnes, det gør Loana faktisk med de fleste af hendes klienter. På forhånd havde jeg sagt, at jeg godt kunne tænke mig at blive bedre til at spise mindre. Jeg spiser overordnet ret sundt, men jeg ELSKER mad, og derfor får jeg ofte spist alt for meget, når jeg sidder ved middagsbordet.

Jeg må indrømme, at jeg var noget skeptisk og havde svært ved at tro, der kunne komme ret meget ud af vores samtale. Jeg er ikke typen, der gider lytte alt for længe til ‘common sense’ og fornuftige ting, som jeg jo allerede godt ved. Heldigvis var det slet ikke sådan, at Loana gik til samtalen på. I stedet spurgte hun mig om en helt masse ting i forhold til mine ønsker for fremtiden, og så formåede hun at plante nogle billeder i mit hoved, som nu sidder fast (på den fede måde) næsten hver gang jeg sætter mig til bordet.

Hun er altså skide god at snakke med, hvis du har nogle mentale udfordringer i dit liv, eller døjer med nogle vaner eller mønstre, som du gerne vil lave om på. Både store og små ting.

Du kan læse med om Loana og hendes virksomhed Clean Mind – her.

bottom of page