top of page

JEG HAR TESTET HYALURON PEN // FARVEL TIL LINJER, RYNKER OG TØR HUD

Jeg har været lidt crazy og kastet mig ud i en meget anderledes form for ansigtsbehandling. En behandling som jeg hørte om første gang for nylig, og som jeg var lige delt spændt og nervøs for at prøve. Det drejer sig om en ny ansigtbehandlings-metode. Den hedder Hyaluron Pen og er en slags ‘skyder’ der ved hjælp fra en fjeder ‘skyder’ gode viraminer, hyaluronsyre og aminosyre dybt ind i huden.

Jeg fik behandlingen hos Complete Me – og det kan jeg virkelig varmt anbefale. Jeg blev taget godt i mod med en smoothie og blandede nødder, mens der blev gjort klar til behandlingen. Herefter blev jeg lagt på briksen og mit ansigtet renset og masseret i de lækreste produkter. Da jeg først var kommet helt ned i gear, gik behandlingen for alvor i gang.

For mig virkede det lidt overvældende, at skulle prøve den her nye behandling og da selve ‘skyderen’ blev fundet frem, skulle jeg også lidt synke en enkelte gang. Det lignede noget, der ville gøre rigtig ondt. Heldigvis blev jeg rolig igen så snart behandlingen startede. Behandlingen kan mærkes, men det gør slet ikke ondt. Man ligger i de smukkeste spa-omgivelser, til lyden af rolig musik, og det eneste der forstyrrer den ellers ret perfekte scene, er lyden af et højt klik, når ‘skuddet’ går af og hyaluron pennen sender de gode stoffer direkte ned i huden.

Man kan være uheldig at få et par enkelte blå mærker efter behandlingen, fordi det alligevel trods alt kan skabe en ‘maveplasker’ effekt, når væsken rammer huden med høj fart. Derfor havde de professionelle kvinder hos Complete Me også anbefalet mig, at jeg fik behandlingen minimum 1,5 uge før mit bryllup – og det var jeg glad for!

Jeg var nemlig uheldig og fik et stort blåt mærke omkring munden. Først var jeg lidt i panik for tænk nu, hvis det ikke nåede at gå væk til brylluppet. Nu er det en uge siden, at jeg fik behandlingen og det blå mærke er næsten væk. Pyha!

Til gengæld står resultatet af behandlingen stadig lysende klart i hele mit ansigtet – og jeg er meget imponeret! Helt ærligt, så kan jeg ikke huske hvornår min hud sidst har været så pæn! (Og hurra for det, når nu jeg skal giftes på lørdag.) Min huds fugtniveau er øget markant, og det giver en meget flottere ens overflade på huden. Min hud ser sundere ud og har fået en lækker glød. Samtidig er mine små begyndende linjer omkring munden og mellem mine bryn fuldstændig forsvundet – og resultatet holder altså stadig her en uge efter behandlingen. Det er virkelig imponerende!

Udover de resultater der er synlige for det blotte øje, så giver behandlingen også et kæmpe indvendigt boost til huden. Huden bliver fyldt op med 50 forskellige aktive ingredienser, der styrker hudens celler med antioxidanter og stimulere dannelsen af kollagen og elastin. Alle 50 ingredienser findes allerede i huden, så der er ingen chance for, at der skulle opstå en allergisk reaktion.

Fordelen ved Hyaluron Pen-behandlingen er, at de aktive stoffer kommer langt dybere ned i huden og derfor har mulighed for at gøre endnu mere gavn. Jeg er ikke i tvivl om at den her nye behandlings-metode bliver et hit! Resultaterne taler for sig selv. Det anbefales at man får 3 behandlinger til at starte med, og derefter følger op med en behandling hver 3 måned, for at holde effekten ved lige.

Jeg kan virkelig kun på aller varmeste vis anbefale, at man tager ind forbi Complete Me og forkæler sig selv med en Hyaluron Pen behandling! Også selvom man måske lige skal spare lidt op til den. Det er alle pengene værd og resultatet er imponerende!

Til aller sidst blev fik min hud det sidste boost med lysterapi. Jeg har tidligere skrevet om lysterapi behandlinger her på bloggen, og det kan jeg simplethen heller ikke få nok af!

Min oplevelse hos Complete Me var altså virkelig god! Deres professionalisme, store faglige viden og sindssygt spændende behandlinger gør, at det til et absolut go-to place for alle der drømmer om en smuk og ungdommelig hud!

SPECIAL MAN
Andreas skulle naturligvis også gøres klar til vores bryllup, og derfor var han også et smut forbi Complete Me. Han fik en ‘Special Man‘ behandling. Han kan normalt være lidt svær at få lokket med til beauty.-behandlinger, men mænd kan virkelig også få noget ud af nogle forskønnende behandling, så jeg nærmest tvang ham afsted, og da han kom hjem, var han lykkelig for, at jeg havde gjort det.

Hans behandling startede med en afspændende rygmassage. – Den bedste han nogensinde har fået, sagde han 😉 og derefter gik turen videre til ansigtet, hvor han fik en ansigtsbehandling med dybderens. Til sidst fik fusserne en tur, og det var lige hvad hans fødder trængte til, efter lidt for mange fodboldkampe i lidt for stramme sko.

Det var virkelig en helt ny og meget lækker mand jeg fik hjem! Jeg kan kun anbefale alle kvinder, at sende deres mand ind forbi en ‘Special Man’ behandling hos Complete Me! Det fungere! (og så ligger det så centralt, at det er nemt for alle, at komme forbi.)

bottom of page