top of page

JEG SÆLGER ALT MIT TØJ – DU KAN KØBE DET ONLINE!
Inden længe venter en lang og eventyrlig rejse til Vietnam. Jeg flytter der ud sammen med Andreas, og i den forbindelse får vi naturligvis ikke brug for alt det tøj vi har i dag. Vi flyver der ud med en enkelt kuffert, og alt der ikke kan være i dén bliver solgt på loppemarked næste weekend.

MEN! Du kan nå at få fingrende i mit tøj. På min online second hand shop, har jeg sat mit tøj til salg, til næsten ingen penge. Hop ind forbi siden – her – og gør et kup! 🙂 Husk at klik ind på de forskellige kategorier, sko, toppe, bukser osv. Det hele ligger nemlig ikke på forsiden.

Har du is i maven og vil gerne prøve tøjet inden du køber det, så kom forbi vores stand på Remisens loppemarked på Østerbro på søndag! 🙂


// Josephine

Følg min blog på Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

bottom of page