top of page

JEG SÆLGER MIN LEJLIGHED – SE BILLEDERNE HER

Det er blevet tid til at sælge min lejlighed. Jeg boede her første gang, da jeg flyttede hjemmefra, inden jeg skulle til Odens e for at læse journalistik. Fra Odense flyttede jeg så ind til Andreas på Østerbro, og da vi skulle til Vietnam, solgte Andreas sin lejlighed og vi boede i min et par måneder, inden vi rejste på eventyr.

Nu er vi tilbage i Danmark, og fordi vi har købt vores drømmelejlighed på Østerbro, skal jeg nu have solgt min i Holte. For de nysgerrige deler jeg her lidt billeder. 😉 Indretningen er begrænset, fordi vi ikke har tømt alle vores flyttekasser endnu. Det giver ligesom ikke rigtig mening, når vi skal flytte igen lige om lidt..

Hvis du selv står og mangler et nyt sted, at bo så kunne den her måske være noget for dig? Du kan se boligen hos mægleren lige her: SE BOLIG HOS MÆGLER

Comentarios


bottom of page