top of page

JEG SÆLGER UD AF GARDEROBEN ONLINE


Forrig weekend var Carla og jeg på Gentofte Loppemarked for at sælge ud af vores garderober, smykkeskrin og sko-samlinger, og denne weekend var jeg faktisk på loppemarkedet igen, for selv at købe lidt ind 😉

Hvis du spørg mig er det Danmarks bedste loppemarked, og jeg har efterhånden været på en del. Det er et super godt sted både at sælge og købe, og så kan du leje både borde og tøjstativer på stedet, så det behøver du ikke selv at slæbe med.

Jeg fik solgt for knap 5000 kroner forrige søndag og den her søndag fik jeg nogle virkelig fine ting med hjem til ingen penge. Dem skal jeg nok vise jer løbende.

De ting jeg ikke har fået solgt, har jeg lagt op på min online second hand shop. Der er masser af ting der aldrig har været oppe før, så tjek endelig siden ud. Måske du kan få en ny forårssag til meget billige penge?

:-)

Nedenfor kan du se lidt af de ting jeg har sat til salg.


tøj

Comentários


bottom of page