top of page

JEG SKAL GIFTES – OG HER ER DEN FØRSTE BRYLLUPS-UDFORDRING:
Efter at Andreas friede til mig i juni, er det ikke meget, at jeg har snakket om bryllup her på bloggen. Det er bestemt ikke fordi, at det ikke har fyldt noget i mit hoved. Jeg har brugt oceaner af tid på at drømme om drømmebrylluppet og mindst lige så lang tid på at finde inspiration på Pinterest. Det har egentlig været et bevidst valg, at jeg ikke har skrevet om det før nu.

Vi har nemlig besluttet at vi først vil giftes i 2019, og jeg tror at I bliver rimelig træt af bryllups-spam hvis jeg begynder allerede nu. 😉 Men.. Nu står jeg altså i en situationen, hvor jeg godt kunne bruge et tip fra én af jer, og derfor får I altså alligevel et bryllups-indlæg.

Grunden til at vi først vil giftes 2 år efter forlovelsen er, at det tager rigtig lang tid, at planlægge et bryllup, og når vi nu bor i Vietnam og gerne vil giftes i Europa, er det ikke nemmere. Samtidig vil vi rigtig gerne have god tid, så det bliver en hyggelig process fremfor ren stress, og så er der altså også mange af de gode venues, som allerede er udsolgt i 2018.

Og appropos venues. Jeg har altid haft en drøm om at blive gift i Italien – og heldigvis er Andreas mindst lige så pjattet med det smukke pasta-land, som jeg er! Derfor er vi begyndt at overveje mulighederne for at holde vores bryllup i Italien.

Der er naturligvis udfordringer ved et bryllup I italien og mange fordele ved at holde det hjemme og derfor kigger vi også efter smukke steder, at fejre vores store dag i Danmark. Men lige nu er jeg altså på location jagt i støvlelandet, og det er hamrende svært! Specielt når man skal finde noget, der ikke ligger for langt fra en lufthavn med direkte forbindelse til Danmark, og som samtidig er til at betale.

Derfor håber jeg, at der måske er en af jer der har læst en artikel, besøgt en smuk vingård eller boet på et lille hotel, som I synes er smukt og ville fungere til et bryllup. Hvis du har den mindste ide, om et godt sted at fejre sit bryllup i Italien, så please send mig et hint! 🙂

Og så lover jeg naturligvis, at holde jer lidt mere opdateret på min bryllups-planlægning, hvis det altså er noget I har lyst til at læse mere om?

English: As you know Andreas proposed to me in June, and I haven’t really talked about my coming wedding since. It’s certainly not because I haven’t thought about it. It has been in my head and I’ve spent hours and hours dreaming about my dream wedding and properly the same amount of hours searching for inspiration on Pinterest. But there’s a reason why I haven’t talked about it here on my blog.

Andreas and I have decided that we will get married in 2019, and if I start writing post about my wedding already, I guess you’re getting tired of it. And do I want you guys to be tired of my wedding before it’s even started? Of cause not!

The reason why we will wait for 2 years – from the engagement to the wedding, is that it takes so long time to plan a wedding and when we live in Vietnam and want to get married in Europe, it’s not easier. At the same time, we would like to have a good time planning it, so it will be a pleasant process rather than pure stress.

And regarding planning.. I’ve always dreamed about getting married in Italy – and fortunately Andreas is at least as exited about beautiful pasta-country as I am! Therefore, we are considering the possibilities of celebrating our wedding in Italy.

Of course there are challenges getting married in Italy and many advantages of hosting it in Denmark. Therefore we are also looking for beautiful venues to celebrate our big day in Denmark. But right now I’m hunting for a place in Italy and it’s really hard to find a beautiful place, that have to be located not to far from an airport with direct connection to Denmark, and is not too expensive.

Therefore, I hope that maybe one of you guys have read an article, visited a beautiful vineyard or lived in a small hotel, which you think would be a beautiful venue for a wedding. If you have the slightest idea of a great place to celebrate a wedding in Italy, please send me a hint! 🙂

And of course, I promise to keep you updated on my wedding planning, if that’s something you want to read more about?

Comments


bottom of page